Отборът на Балкан ще завърши втори в редовния сезон на мъжкото

...
Отборът на Балкан ще завърши втори в редовния сезон на мъжкото
Коментари Харесай

Балкан си гарантира второто място в баскетбола

Отборът на Балкан ще приключи втори в постоянния сезон на мъжкото ни състезание по баскетбол. В дербито на кръга в „ Арена Ботевград “ отборът надигра убедително Черноморец с 92:70 (19:13, 30:23, 22:19, 21:15)  т. и към този момент няма по какъв начин да бъде преместен и на доктрина от Левски преди плейофите. Победата пък бе първа за състава на Небойша Видич срещу тима от Бургас през сезона, откакто преди този момент отборът загуби и двата си мача.

След тази среща Балкан е с баланс 19 победи и 6 загуби, а в идващия кръг гостува на Шумен, само че преди този момент в сряда приема Сигал Прищина в реванш от четвъртфиналите в Балканската лига. Черноморец е с 15-10 и по стратегия би трябвало да има мач като посетител на Черно море. Баскетболистите на Васил Евтимов все още не са сигурни за четворката на доктрина, само че възможностите да завършат в нея са огромни, защото са с победа пред Спартак Плевен и преимущество в директните мачове два кръга преди края.
Шестима баскетболисти приключиха с двуцифрен точков актив за спечелилите. Най-резултатен с 18 бе Дивон Уошингтън, 17 и 8 битки има Крисчън Джоунс. За Черноморец Евгени Хаджирусев завърши с 25 точки. Андрей Иванов направи дабъл-дабъл от 16 точки и 17 битки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР